Woppaaa

Hej på er!

Vad gör ni? Jag jag nyss ätit en lång måltid, grillat mums!! Nu blir det en lugn kväll med mys framför tvn ;D

En liten snabb uppdatering här bara ;)

https://cdn3.cdnme.se/3916917/7-3/pic_51800fffddf2b31d955bf00c.jpg" class="image">

Middag Valborg

Hej på er!!

Red min två fina hästar förut, bröt uteritt med båda idag i det fina vädret dock blåste det endel men va härligt ändå! :)

Imorgon ska jag med en kompis på tävling, ska bli jätte roligt!! Och då kan jag uppdatera direkt från mobilen för då har jag internet igen ;) yey!!

Jag blev bjuden på mat, grillat idag på valborg och allt så jag måste fixa mig nu och se traska iväg! mys :)

Vi hörs sedan pussss ha en trevlig kväll och ta det lugn 😉

Sista april

God förmiddag bloggisen.

Har precis käkat frukost nu och ska snart åka till stallet och fixa allt där :)

Tänkte visa er sedan allt jag köp, men har inte fått allt då vi var tvungna att beställa för det inte fanns i min storlek, det skulle ta några veckor men jaja då visar jag er det när det kommer, men jag kan ju börja med det jag fick med mig hem ;)

Sista april idag också ju, helt sjukt vad fort det går... Imorgon är det 1 maj och vart är värmen?? Jaja den kommer väl så småningom förhoppningsvis ;)
Någon som ska bada imorgon? Inte jag i alla fall haha😉

Men nu ska jag byta om och åka till stallet
Heeejs

Thailand 2013

Saknar min stora och världens sötaste elefant- vän och saknar Thailand 🐘🐘

Akribori

Här får ni 2 bilder på Akribori också

Akrioll

Tänkte berätta lite för er om en utav hästarna jag har först så tar vi den andra någon annan dag!

Akrioll - val född 07 ca 170 efter Akribori.
Acke som vi kallar han är en väldigt snäll och trevlig häst. En häst som vi själva fött upp. Hans mor Cympait som vi har har gått upp till 135 - 140 hoppning och dressyr har jag inte så bra koll på men hon är en allround häst med kapacitet i allt. Akribori kan ni läsa om här http://www.blup.se/sv-se/horses/132265-akribori.

Acke som han då kallas är en valack som har mycket kapacitet men är lite sen i sin utveckling, han behöver stärkas och det är just det vi håller på att arbeta på nu i hoppningen med mycket studs och serier. Jag har sätt lite olika mål med Acke men mest för skoj skulle för att se hur långt vi kan gå.. Sen är det ju bara en extra grej om vi skulle klara våra mål😉

Acke har även en hel bror som vi födde upp, Akribat, vi sålde honom till Holland för några år sedan då han var en väldigt speciell häst... Acke och hans bror är 2 helt olika hästar, den ena är så himla snäll och lätt att ha och göra med (den vi har nu) medans det andra inte var så trevlig alla gånger att handskas med. Men båda har en enorm kapacitet och vilja och är så fruktansvärt snygga!!

Acke har jag inte tävlat så länge då han bara är 6 år och vi skyndar inte på med honom utan tar den tid han behöver.. Vi har ju startat 90 och 1 m unghästklass med blandade resultat, men när allt är på plats i dom klasserna så ska vi börja klättra uppåt.

Acke är en stor häst att rida, det är väldigt mycket häst att rida han är lång, och hög så det gäller verkligen att rida ordentlig och man får verkligen arbeta när man rider honom, han är inte alltid självgående utan mycket häst att driva på framåt, fast det har blivit mycket bättre... Tror med åldern kommer han få mycket fart i sig😄

En häst jag tror på mycket i framtiden med mycket träning och slit innan så tror jag detta kommer bli en häst att gå långt med.

Världens finaste Akrioll uppfödd och ägd va mig! STOLT hästägare❤

Regn regn regn

Hejsan. Hur är det med er? Mig är det bra med, har ätit städat och pysslat lite :) va i stallet förut och red bara Freja för när jag kom tillbaka så var jag genomblöt eftersom jag just råkade pricka regnet när det kom som mest... Kul, not!!

I alla fall,, vad gör man inte om man är hästtjej jo man rider och tränar ändå om man vill komma någon stans... Jag red bort till ridskolan, och när jag kom dit så såg jag att det stod hinder uppsatta i paddocken så jag red ute, Freja har inte hoppat studs på ett tag som vi gjorde idag så hon tyckte det var väldigt kul att hoppa idag :) super duktigt var hon också fick till den fina jämna rytmen, bra position över hindret och en mjuk och följsam hand! Så det va en super träning,, red inte så länge heller men fick ut väldigt mycket av det så det va grymt härligt😊

Sitter här och ska skriva lite inlägg till er också, tänkte ju visa er mina grejer som jag köpte också, ska göra det så fort jag kan, lovar!!

Nu ska jag fortsätta greja lite här så hörs vi sedan

Staaaaallettt

Kilar till stallet vi hörs sedan 😉

29/4

Hej på er!

Igår när jag kom hem så åkte jag direkt till hästen sedan hem och la mig i soffan ;) super trött verkligen... Där sv. Ingen bloggning.

Man blir så himla trött av att gå så och alla folk, igår var det inte dåligt med folk heller..

Jaja fick med mig lite grejer igår också och jag lovar att visa er.

Men nu ska jag käka frukost och fixa lite,, idag lovar jag att vi hörs sedan :)

Uttryck

Har ni tänkt på hur man kan bedöma en människa egentligen innan man ens träffat den? Ibland om man ser en människa som har ett väldigt neutralt utseende så kan det lätt bli så att man tänker, shit va dryg eller va sur hon/han ser ut eller något liknande. Alla människor tror jag dömer eller tänker lite extra på vilket ansiktsuttryck en människa har, och vissa tänker mer och andra mindre men alla tror jag gör det. Men hur bra är det då att döma en människa... Egentligen säger ju väldigt många att man inte ska döma en människa efter varken utseende eller uttryck och jag håller helt med. Jag har själv erfarenhet av det, och jag kan väl inte kalla det kul men ändå kul när man blir överraskad på ett positivt sätt. jag såg en person en gång som hade ett väldigt neutralt utseende och väldig tillbakadragen, sedan när jag träffade personen så va den så himla trevlig, glad och mycket possessiv energi med mycket power och tankar, något som jag gillar😉 Att man har ett visst utryck kan ju bero på många saker, man kan vara blyg, man kan också även vara lite bitchig om jag säger så, man kan vara ledsen eller det kan vara olika från person till person. Har ni någon gång bedömt en person och sedan fått en annan uppfattning? Va ni allt gör bedöm inte personen innan ni träffat den... Jag lovar att det inte är samma person!

Gbg next day

God morgon!!

Har nyss duschat och ska fixa mig nu :) blir inställda idag så ni vet :) men vi hörs ju sedan när ja kommer hem :)

Ha en fin dag!

!

Hej på er!

Vad gör ni? Själv sitter jag och kollar på tv ;) men ska åka ut och ta in hästarna nu och lite kvällsmys😊 uppdateringen idag har varit dålig och tråkig i know!!! Men imorgon har jag fixat inställda så då kommer ni få läsa :)

Men nu dra jag mig ut och myser en stund! Sedan ska ja sova upp tidigt imorgon igen för att åka till Gbg! Yey!!

Ha en fin kväll
En gammal bild på min vita B-ponny Fia! En riktigt sagoponny va hon

Grilllllllaaaa

Hejsan bloggisen. Idag har jag verkligen inte känt för att sitta inne och därför ingen bloggning. Solen har lyst hela dagen och det har varit grymt skönt ute :) red ut med mamma idag i det soliga vädret också!

Men nu är grillen tänd... Wii!! Gött!
Har inte så mycket mer att skrivs nu hörs sedan

😄

Hej på er. Vaknade typ nyss haha... Va ganska trött som sagt men nu fick jag sova ut :D ska snart käka frukost... Eller aa nästan frukost. Sedan blir det stallet i det fina vädret, blir nog en uteritt idag :) så himla fint väder ju också :)

Hörs sedan!

Home

Hej hopp!!

Hemma nu efter en grym dag i Göteborg :) köpte faktiskt lite grejer men blir något mer på söndag då jag inte roligt kunde bestämma mig haha ;) så himla typiskt mig... Får jämt så mycket beslutångest så ja vet inte vad haha ;) men tänkte det är bättre att jag visar er allt när jag handlat allt ;)

Men nu ska ja soooooova!! Imorgon blir det en låång sovmorgon :)
Natti

Lag-SM

Här får ni lite bilder från olika lag-SM jag deltagit på i fälttävlan! Har så enormt mycket roliga minnen från det, verkligen roliga upplevelser att få vara med om ;) kan ju säga det att vi blev också placerade på alla lag-SM vi deltog i, bäst en andra plats!! Det va mäktigt :)

Göteborg horse show 2013

Hej bloggisen! Scandinavium asså, shit jag älskar verkligen när det är sånna här stora hästfester ;) typ som nudå Scandinavium, sen har vi Falsterbo som är det största höjdpunkten men även Globen med alla juldekorationer och kuliga shower som dom bjuder på i Globen. Men allra bäst gillar jag Falsterbo, då har vi sommar det är utomhus man går i kortbyxor och linne och solen bara steker, vattnet ligger inte långt ifrån och allt är bara super härligt! Vad gillar ni bäst? Nu ska jag fortsätta strosa runt här bland alla glada hästmänniskor som väntat på denna hästfest lika länge om jag! ;)

26/4

God morgon. Ligger i sängen och orkar inte gå upp haha. Men jag får väl ta att göra det då vi ska åka typ om en stund. Inställda idag kommer så ni har lite att kika in på :)

Bäst att jag går upp så ja inte behöver stressa allt för mycket :)

Sämst

Hej hopp!

Sorry för dålig uppdatering har icke varit hemma på hela dagen och det som stod på min mobil idag var att jag ju såklart har överskridit Max tiden av min surf på den.... Typiskt! Tycker det är så konstig för i början när jag fick det abonnemanget så skulle ja ha fri surf men nu måste dom typ ändra eller något... Jaja konstig i alla fall!

Nu ska snart käka... Kom hem ganska sent idag så hästarna fick bli för en stund sedan :)

Håller på att tänka ut vad jag ska handla också inte lätt... Men imorgon kommer jag väl shoppa loss som alla andra år ;) haha!! Hur mycket brukar ni köpa på Gbg horse show? :)

Nepp nu ska jag äta... Kommer förbereda lite tidsinställda imorgon så ni kommer allt få lite att läsa :)

!!!

Godmorgon bloggisen.

Ligger i sängen och hade snart tänkt att gå upp och käka lite frukost :) solen skiner idag i alla fall yey :)

Ska iväg nu och fixa lite häst grejer osså. Så får vi se vad som blir sedan! Imorgon taggar vi Gbg horse show :D shit kommer bli grymt!!!

Uppdaterar mer sedan!

:)

Hola!!

Oj lite spanska där haha ;)
Vad gör ni? Jag sitter i soffan och chillar! Red ut Acke idag i regnet mys han va pigg och gjorde lite små skutt hihi :) så söt så ;)

Snabb uppdatering nu ska käka

Puss

Never say never

Hej på er!
Vad har ni för er? Jag sitter i alla fall i köket och kollar ut och tänker en massa....

Det jag tänker på är vad jag vill göra i livet,, mm och hur lätt är det? Mitt huvud kokar snart över...

Liksom jaa jag vill göra det och det och nej det kanske jag vill göra. Men jaha vilket av det ska jag välja/göra? Hur ska man veta... Går det ens att veta vad man vill? Kanske finns några få som är riktigt nöjda med det dom håller på med, men de flesta sitter nog på jobbet och önskar att de inte satt där utan gjorde något annat.

Ska man börja jobba med något man känner sig så dära lite halvt intresserad av och liksom humm.. Vet inte om detta passar mig riktigt. Jag tycker inte man ska göra något som är halv kul. Kör på det du vill istället vill du bli en världsberömd skådespelare i Hollywood ja men försök då, även om det inte är lättaste vägen att gå så måste man ju försöka, börja någonstans.. skapa kontakter, ut och se dig för, lär känna människor som kanske har det som du behöver/ söker och som kan hjälpa dig,,sedan kanske det inte blir som tänkt och att du misslyckats med det en gång eller några, men försök igen... Alla misslyckas och alla lär sig på sina misstag, nästa gång du kommer till Hollywood eller vart det nu är kanske du får den rollen, eller träffar de människor du alltid drömt om att jobba med.

Och någonting man aldrig ska göra är att säga men det kommer aldrig gå för mig... Man ska aldrig säga aldrig som en viss ung man med förkortning JB säger. Du måste också ha positiv energi , veta riktning och sedan bara köra på. Ställer man in sig på att f*n detta ska ja fixa... Då lovar jag er att det kommer gå så mycket enklar att fixa det. Våga testa nytt, våga gör det du kanske känner dig lite obekväm med för det blir bättre. Det gäller att våga.

Jag tycker man ska satsa på det man vill, och aldrig ge upp hoppet om det... Om det så dröjer 10 år eller 40 år eller bara 6 månader fortsätt kämpa dit du vill..

Ska fundera lite till på vad jag vill och verkligen kämpa för det sedan

Never Say Never!

24/4

Hej bloggisen. Har precis käkat lite frukost, och nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra än... Fundera på att ta med vovven på en promenad men vet inte än,, aja vi får se :)

Senare idag blir det stallet också som ni vet nu! På fredag är det Gbg horse show också,, shit vad jag längtar kommer bli så kul... Shoppa och allt det runt om så mysigt :) är det några av er som ska till Göteborg horse show?

Jo jag kanske skulle ta och fundera på vad jag ska köpa, har gjort det ett bra tag nu och velat fram och tillbaka men vet inte riktigt om det är något jag behöver super mycket... Men vi får se :)

Nepp nu tar jag på mig joggingskorna och går en sväng hööörs!!

Jag och världens finaste ponny!<3

Sleep

Tjenixen!!

Var hos hästarna förut och mockade också :) jag brukar ge Acke en vilovecka typ lite då och då och nu när han är så ung också mycket att ta in och jag vill inte hasta.. Han tappar sin päls nu också och är lite loj så bättre han får vila och piggna på sig :)
Får se hur jag gör imorgon kanske blir att skritts ut en sväng :)

Men nu ska jag hoppa i sängen med vovven som tydligen redan har lagt sig ;) och sova så himla trött nu.... Har ju varit uppe jätte tidigt flera dagar nu så bäst att jag får sova lite ;)

Hörs imorgon god natt!!

Ny

Hej hopp bloggisen!!

Nu funkar bloggappen.... YES!
Tänkte bara lite snabbt visa er min nya scarfs jag köpte igår när vi väntade på tåget!! Den va så himla sommrig och fin i färgerna så jag kunde inte motstå. Använder den just nu till en vit tröja och vanliga jeans, enkelt men väldigt stilrent och snyggt. Vill du piffa till det lite extra sätt ett par klackar till så blir du extra snygg ;)

Nej nu måste jag snart dra till stallet... Chillat ordentligt här hemma nu med musik och allt vet inte hur många klädbyten som blivit haha ;) jaja ibland vår vi våra ryck ;D

Home

Hellu! Hur har ni det? Jag har det i alla fall bra, kom hem för någon timme sedan och har käkat och lite så :) slappar just nu lite i soffan innan jag ska drar mig bort mot stallet. Tänkte fota någon dag också, vore kul vet dock inte bara när var eller hur men det löser sig allt :) Måsta bara upprepa mig lite,, men shit så grym Justin Bieber var igår helt sjuk så talangfull som han är han har allt, detta kommer jag leva länge på ;) men kan lova er att det va inte sista konsert jag gick på i alla fall :D Ne nu ska jag vila lite och smälta alla intryck från igår :)

Tidig morgon

God morgon bloggisen! Shit är ganska trött idag haha!! Va så spisad när jag kom hem igår så kunde inte somna riktigt direkt ;) haha!! Men hade en så grym kväll igår så ni anar inte. Men nu ska jag komma upp och springa ner och käka frukost och sedan åka hem :) Blir ut till hästarna idag och rida också idag mysi! :) Ha det bra idag allA!

JAG ÄLSKAR JUSTIN!!!

Asså seriöst!!!!!!! Konserten med justin var hur grym som helst jag kan inte ens förklara det är så enormt bra så jag kan inte ens sätta ord på det!! Kan lova er att detta är inte sista gången jag ser honom live!!!! Kommer somna med världens största leende på läpparna och sova som en prinsessa! Imorgon blir det upp tidigt och ta tåget hem! Vi höra imorgon lovar på bättre uppdatering Natti

Justin!!!!!

Hejsan bloggisen!! Sitter just nu i Karlstad och ska käka lite mat! Tåget går om en stund upp mot Stockholm :) Har just nu inte så mycket att skriva om. Händer inte så mycket just nu :) Men ikväll blir det konser med JUSTIN yey!! Ticnet ringde och fråga om jag ville ha 2 biljetter och kunde inte mer än att säga ja! Så det kommer bli grymt! Ne nu ska jag käka hörs sedan

Wiiiiiii!!!

God morgon alla! Uppe tidigt idag också... Hästarna fixade och allat klart. Snart bär det upp till Stockholm :) men nu måste jag fixa mig... Vi hörs sedan när ja sitter på tåget :) Morgonen kunde ju heller inte börja bättre! :D

.

Påverka andra... Det är något vi gör varje dag både på positivt och negativt sett, mer eller mindre. Men att påverka en människa på negativt sätt kan leda till mycket hemska saker. Det mesta tror jag händer över internet, man slipper visa sig, prata öga mot öga, helt enkelt enklare att säga saker, nej för man säger inte ens något utan man behöver bara trycka på lite knappar... Så på några sekunder eller få minuter så kanske man har fått skrivit det som kan skada en person så himla mycket. En person som blir utsatt över internet kan må väldigt dåligt, det kanske inte alltid är så att personen har någon att prata med, eller vågar helt enkelt inte berätta för någon vad som hänt. Även om det är svårt, jobbigt eller att man inte vågar berätta för någon försök att göra det ändå, man måste få stopp på allt elände som händer över internet idag, det är också så fruktansvärt många som drabbas och det måste helt enkelt bli ett stopp. Om du blir utsatt se till att prata med någon som du verkligen känner att du kan prata med eller stå på dig själv även om det är jobbigt, sätt ner foten och visa att här kan du inte säga vad som helst till mig. Om du känner eller vet någon som blir utsatt, ta då steget, höj på huvudet gå fram och säg att detta inte är okej. Tror det ett sätt få dom som håller på att kränka ner andra att unga modiga personer vågar sätta ner foten och visa att såhär gör man inte.

Älskar vädret

Sitter ute i solen med hunden och bara njuter så himla skönt väder!! Har gjort klart allt hos hästarna men dock inte ridit blir nog kvällstur idag :) nu ska ja luta huvudet bakåt och rikta ansiktet mot solen!!

HÖRS SEDAN :)

Slappisdaaaag!

Hej på er!! Ligger i sängen och kollar på tv, blir en riktigt slappis söndag idag ;) Ska åka till stallet sexan fixa allt där och rida med såklart :) packa väskan idag för imorgon tar jag tåget upp till Stockholm... Mer om det sedan! Nu ska jag fixa mig så hörs vi sedan :) Bilden tagen inför lag-sm 2011

Hemma

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med mycket jobb, shit Asså det har gått i ett hala dagen :) men det är ändå ganska bra för det går ju mycket fortare då ;) Ser ni vad konstig bloggen har blivit haha vet inte vad som hänt ;) men det kanske är under uppdatering eller så... Bloggappen funkar inte heller... Men hoppas på att det funkar bättre imorgon :) Hästarna har vilat idag vilket var välbehövligt för dom speciellt Acke som har gått ganska hårt nu det senaste :) Måste äta nu vi hörs sedan :)

Traaaaav

Hejsan bloggisen!! Uppe tidigt idag va och fixade och gjorde klart allt i stallet. Älskar att gå upp tidigt, eller kanske inte alltid men ibland är det så skönt att komma upp, och finns ju inte bättre med att börja dagen med att åka till hästarna och mötas av allt gnäggande :) Var i all fall ute där mocka gjorde alla höpåsar och vatten och allt ni vet ;) Sitter just nu i bussen på väg till Göteborg, ska nämligen jobba... Är på trav lite runt om och jobbar så nu blir det olympiatravet på Åby :) Jag ska erkänna så kan jag knapp ingenting om trav haha men börja lära mig lite mer nu i alla fall ;) Uppdateringen kanske blir sådär under dagen då jag nog kommer få väldigt mycket att göra men ska försöka så mycket jag kan :) Ha en bra dag alla :)

....

Myyyssss

Fredagsmys på hög nivå här!!!

Hoppas ni har en mysig fredag

Summer- 13

Längtar till sommaren nu!!!

Solen steker och långa kvällsdopp och långa uteritter på kvällen i solnedgången och ljumna vindar underbart!!! Längtar som tusan nu och jag tror inte jag är ensam!!

Freeeeeedag!!!

Hej på er!!
Hur mår ni? Jag mår toppen i alla fall :)

Har precis käkat frukost nu och ska snart dra mig mot stallet :) nya skor på Acke idag :)

Annars händer väl inte så mycket idag stallet sedan middag ikväll och bara en ren mysfredag :) älskar det!!

Imorgon blir det jobb hela dagen i Göteborg kul! Stallet fixas på morgonen och hunden lämnas :)

Men vi hörs mer sedan
Puss

Träning

Hejsan bloggisen!!

Väldigt sen nu jag vet... Internetet har börjat krångla här så vet inte rikigt vad det beror på men aja....

Tränade i alla fall idag och det gick jätte bra :) hoppade lite studs så han ska få mer styrka i sina framben också härligt :)

Imorgon får jag se blir nog en ute ritt mes bara skritt efter ett hård träningspass idag :)

Ne.. Nu ska jag sova vi hörs mer imorgon Natti!!!

Säger allt

Status..

Finns det vissa personer som har mer "status" än andra??

Alltså vad är det egentligen? Vet vi det?
Får vi bättre "status" för att vi umgås med den coola killen eller tjejen?

Men vem är det då som säger att just den här killen eller tjejen är så cool? Det står ju inte direkt uppskrivet någon stans...

Att umgås med den coola killen eller tjejen gör ju direkt kanske inte så att man får ett chefs jobb eller annat liknande på ett super företag, bara för att man umgås med en person som tycks ha så hög status eller vara så cool .

Snarare tvärt om... Denna coola person kanske då vill försöka vara ännu coolare och får med andra och testa massa konstiga grejer och inte göra riktigt det "rätta" sakerna,,, nu säger jag inte att det gäller ALLA!!

Vart jag vill komma med detta är att man behöver inte vara en cool person med hög status eller inte heller umgås med personer som anses coola av någon.... Utan man kan faktiskt lyckas ändå, tycker det är så mycket coolare med personer som inte har just det dära för att vara med de coola personerna
Att se dom lyckas och visa vart skåpet ska stå är så mycket coolare än att gå runt och tro att man är cool, har hög status och kan få vad som helst fast man egentligen inte har det. Finns ingen som är bättre än någon annan, ALLA kan!

Tro på dig själv, skit i vad andra tycker, om du tror på något kör på bara du har inget att förlora.

Morgon!!

God morgon bloggisen!!
Eller nu är det väl inte riktig morgon men i alla fall :)

Ska gå upp nu käka frukost och fixa mig sedan iväg på ett möte om jobb spännande :)

Kväll är det träning som står på schemat kul :)
Vi hörs mer sedan, inlägg under hela dagen!!

Gör framgångar under tiden

Så bra bild...

Säger så mycket, finns ju så otroligt mycket av detta i ridsporten och inte bara där utan överallt, så tråkigt....

Storm ju.......

Hejsan på er!!

Vad gör ni?
Jag giller i alla fall ute??? Haha ja men jag gör det och solar, fast med en tjock jacka och filt ;)

Hästarna är klara och allt i stallet med,, skönt! Ridpasset idag gick bra red ut med Acke och gick bort till paddocken, träna mycket på att han ska gå fram ute och lyssna på mig nu inför utomhus säsongen :) tränade även på galoppombytena och dom satte han perfekt :)

Nu ska jag fortsätta sola i stormen... Ganska kallt men ;)

Vi hörs sedan såklart!

(En utav våra första tävlingar vi gjorde) duktiga killen!!!<3

Apr. 17, 2013

Drar till dom bästa

Hörs sedan

Saknar Thailand!!

https://cdn2.cdnme.se/3916917/7-3/pic_516e4c25ddf2b34728817eb9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3916917/7-3/pic_516e4c3cddf2b3472287d1bc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3916917/7-3/pic_516e4c50ddf2b346cf41132a.jpg" class="image">

Natti!!

16/4

Hejsan på er!

Just hemkommen från stallet, ridit 2 hästar ute idag :) super härligt!!

Och ja kanske har fått jobb vi får se ;D hoppas!!

Nu ska ja hoppa in i duschen sedan bara ta det lugnt framför tvn! Vi hörs sedan

Bästa killen!

Jag och världens bästa, finaste häst<3

Han har utvecklas så himla mycket det senaste och fortsätter han såhär då kommer vi gå långt!!

Jag tror på dig stort<3

Ridsporten!

En liten åsikt som jag tänkt endel på...

Alltså ridsporten är en väldigt rolig och trevligt sport med samarbetet mellan häst och ryttare. Men shit så mycket skit det finns bakom det ändå som har kommit nu på "senare" tid.

Speciellt över internet så bråkas det hit och dit vem som har bästa hästen och att den rider den hästen och allt vad det nu är.

Folk sitter alltså på andras bloggar, insta, fb och bråkar och vem som har den bästa hästen? Seriöst??

Vad beror det på då att folk gör såhär? Jo - avundsjuka... Folk är avundsjuka kan inte glädjas åt andra och blir då fruktansvärt elaka och kan göra andra personer otroligt ledsna...

Har sagt det förr och säger det igen; glädjas åt andra är en stor grej man kan göra, och istället för att skriva det dära lilla dum ordet håll tyst säg det till dig själv när du är ensam eller vad som helst bara du inte säger det till personen du egentligen skulle vilja säga det till så slipper man såra andra.

Morgon!

God morgon bloggisen!

Ligger i soffan och kollar på tv ;)
Skulle blogga igår men internatet var inte på min sida så att det gick inte.. Men kör på som vanlig idag :)

Blir ut till stallet sedan och rida och fixa mer där sedan :)

Vi höra om en stund nu ska ja käka frukost!!!

Horse show

Tjena på er!!

Hur har dagen varit?
Min har varit super bra! :)

Shit satt och tänkte förut att det är ju snart Göteborg horse show :D fasiken vad jag längtar... Måste kolls upp lite grejer som jag ska köpa även om jag vet vad jag ska köpa så måste jag kolla upp så det blir rätt så jag kommer hem med rätt grejer, finns ju så otroligt mycket att kolla på... Man blir ju typ helt knäpp när man går där ibland ;)

Men jag längtar som bara den och taggar till 100 :)

Hästen

Ska kila bort till hästarna och mocka också nu, blir till att rida lite senare :)

Kolla min mys prins han är såå bäst<3

Heeeeej

Hejsan bloggisen!

Blev inte som tänk med det jag skrivit i tidigare inlägg så nu kör vi på här... Mycket bilder och roliga saker med hästar och annat :)

Hoppas ni får en trevlig dag, ska nu käks upp min frukost och sedan fixa mig hörs sedan :)

RSS 2.0