Status..

Finns det vissa personer som har mer "status" än andra??

Alltså vad är det egentligen? Vet vi det?
Får vi bättre "status" för att vi umgås med den coola killen eller tjejen?

Men vem är det då som säger att just den här killen eller tjejen är så cool? Det står ju inte direkt uppskrivet någon stans...

Att umgås med den coola killen eller tjejen gör ju direkt kanske inte så att man får ett chefs jobb eller annat liknande på ett super företag, bara för att man umgås med en person som tycks ha så hög status eller vara så cool .

Snarare tvärt om... Denna coola person kanske då vill försöka vara ännu coolare och får med andra och testa massa konstiga grejer och inte göra riktigt det "rätta" sakerna,,, nu säger jag inte att det gäller ALLA!!

Vart jag vill komma med detta är att man behöver inte vara en cool person med hög status eller inte heller umgås med personer som anses coola av någon.... Utan man kan faktiskt lyckas ändå, tycker det är så mycket coolare med personer som inte har just det dära för att vara med de coola personerna
Att se dom lyckas och visa vart skåpet ska stå är så mycket coolare än att gå runt och tro att man är cool, har hög status och kan få vad som helst fast man egentligen inte har det. Finns ingen som är bättre än någon annan, ALLA kan!

Tro på dig själv, skit i vad andra tycker, om du tror på något kör på bara du har inget att förlora.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0