Mys

Gjorde lite fint utanför stallet igår :)
(Syns lite dåligt men lite ser ni ju)

❤❤

Kavaaaj sökes

God förmiddag på er!

Ligger fortfarande i sängen! Har sovit hur bra som helst... Och känns skönt att inte behöva gå upp än, kan ju liksom gå upp när som helst ;)
Fast nu ska vi inte låta hela dagen gå bort!

Jag har kollat på lite nya kavajer som jag skulle vilja ha! Är det någon som har någon eller vet någon som ska sälja sin kavaj så går det bra att höra av sig!

En kavaj som är hel och fin, vill ha en blå animo kavaj storlek 34 tror jag skulle funka perfekt! Spelar ingen roll vilken modell bara den är mörk blå ;)

Bara att höra av er nu hörrni!!!

Nu ska jag gå upp och äta frukost

Natti

Bang.!!!!!

Sorry dåligt uppdatering, vet!

Men dagen har varit fullt upp! Först vänta på My friend som kom hit, sedan drog vi till mitt stall fixa allt där dom fick vila idag :) imorgon blir det hårdträning ;)

Ja i alla fall sedan efter vi var i stallet så åkte vi hem till min kompis, sedan till hennes häst :) jag red den idag, hoppade... Mm gick bra säger inte så mycket mer ni får hålla utkik här vad som händer ;)

Nu ska jag sooooova är trött

Suddig bild vet, men ni får stå ut!

!

God förmiddag kära läsare :) Hur har ni det? jag har det i alla fall super bra! Vaknade upp tidigt idag, ner och tog ut hästarna, dom fick sovmorgon idag också ;) härligt! Idag ska jag rida min kompis häst kul! ska hoppa faktiskt vi får se hur detta går :) kanske framtida hopphäst vem vet märks idag;) men först nu ska jag fixa lite grejer sedan ska jag ner till stallet rida mocka maten och allt det där ni vet :) kommer mer inlägg under dagen vet ni :)
Kolla min snygging

Snow

Det snöar..... Shit så mysigt!!!!

Har ni några bra tips på ridskor man kan ha under vintern får ni gärna komma med det, då jag är en sån som fryser väldigt lätt är det skönt att ha något som värmer på fötterna :)

Ridsport special

Har varit och tagit ut hästarna för en stund sedan :) usch inget kul väder... Så dom fick lite sovmorgon så får dom komma in ganska tidigt idag :)

Sitter nu i soffan och läser ridsport special står så himla mycket bra faktiskt :)

Brukar ni läsa några roliga ridsportstidningar?

Aaha....

Mmhm...... Det är en sån här dag igen...

lussebullar

tänkte ta och baka någon dag.. få in mer julkänsla nu till första advent :)

julmys

Hej! sitter vid dator och kollar på lite jul grejer... shit vad jag längtar till jul, har nog aldrig längtat såhär mycket faktiskt ;) Tycker det är så himla mysigt :) Kollar faktiskt på juldekorationer tycker det är kul att pyssla och greja med något :) Vad tycker ni om att pyssla inför julen också? :) red ut med min fina Acke idag, fy säger jag bara blåste och regnade men vi tog oss igenom våran tur i alla fall härligt! älskar när man bestämt sig att man ska gå ut och rida oavsett hur mycket det regnar och blåser... men vi tyckte båda att det var kul att komma ut han bockade och hade allmänt kul när vi var ute :) ligger i soffan nu, (som jag gjort hela dagen typ) haha okej kollar på tv och på datorn och även kollar i en tidning :) nu ska jag fortsätta kolla vi hörs mer sedan :)

Film

Kollar film hörs sedan

Ridsko

Jag behöver verkligen ett par nya ridskor.. Har kollar runt lite och fastnade för dessa!!

Vad tror ni om dom? :)

Ridsko ariat heter dom :)

Regnet smattrar men......

Wooopa god morgon på er!

Ligger i sängen och ska faktiskt gå upp nu :)

Hör hur regnet smattrar utanför mitt fönster och hur det blåser kallt... Jaja tänkte åka och fixa stallet sedan sätter jag mig under en filt med en bra film och kanske lite varmt te :) så kommer resten utav min dag att se ut!

Men först blir det stallet i regnet

Gammal bild, men älskar den ❤❤

tjena

hej på er! vad gör ni? jag sitter i alla fall nu framför datorn ;) och kollar på tv. Har varit en rikitgt slappar dag idag skönt! åkte och fixade allt hos hästarna också mys :) imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, stallet blir det i alla fall :) vi hörs mer sedan Älskar bilden

Mys- dag

Serri datan Asså..... Jaja jag får ta från mobilen! Inte kul alls men men bättre än inget iaf :)

Jag ligger i soffan under väldena skönaste filt med lite chips ;) gött!

Ska snart åka till hästarna.... Rida Acke idag får se lite vad jag gör tror det blir till att rida igenom han känna på han så att han är med mig och lyssnar på mig.
Blir öka och minska så han vet vem han ska lyssna på i framtiden ;)

Annars idag blir det annars väldigt lugnt slapp dag idag :)

Nyss vaknat

Hej på er! Har nyss vaknat nu och ligger i sängen och kollar på tv!

Ska nog snart starta datan så skriver jag där ifrån ;) puss

Wooppaa!!

Spelar spel

Fixar

Ikväll blir det kalas :D Wii!!!

Nu måste jag verkligen skynda mig, stan, hästarna, städa...... Okej jag ska verkligen FÖRSÖKA skriva lite sedan :)

Julklappar

Okej..... Vägrar att vara i sista sekunden med julklappar i år, säger så varje år med i år ska jag INTE VARA I SISTA SEKUNDEN!!!

Har ni några bra tips på vad man kam köpa? Då får ni gärna komma med tipsen!


Måste bara säga vad hände i X- factor?????? Någon som håller med att det var fel som åkte ut?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3916917/images/2012/pic_50aff3bdddf2b31b6e000885.jpg" class="image">

Ooh

X- factor

Ttttttttttrött

Ser ut som på bilden ungefär.....

natti

nu ska jag hoppa i säng upp tidigt... kolla bilden, min och Frejas första lag-SM!! Världens finaste ponny<3

Känslan, kärleken, glädjen allt är obeskrivlig

Den dagen är den jag absolut inte kommer glömma!

Vilken känsla vilken glädje och vilken kärlek det var❤

baaaam

Tjoho! tänkte lägga upp en bild förut via mobilen för har inte hunnit startat datorn idag så men det gick inte förmitt Internet är inte som det ska... jaja! nu sitter jag här i alla fall framför datorn och kollar lite. Kollar faktiskt på ny kavaj för det är något jag skulle vilja ha. Har ni något bra tips får ni jätte gärna komma med dom då jag absolut inte vet vad jag ska ha för någon.. Men det återstår att se :) Har i alla fall i stallet nu och fixat allt där härligt!! Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda, kommer nog gå upp ganska tidigt usch har sovit länge nu i några dagar då är det alltid skönt att komma upp.

Tänk på

Att snacka skit gör ALLA mer eller mindre någon gång så är det.

Vi älskar att förstöra för andra och att unna andra lycka är inte heller alltid så kul.. men så ska det inte behöva vara.

Istället för att snacka en massa skit så skulle allt bli så mycket enklare om man bara höll det INOM SIG! Visst det är inte så att jag menar man ska sluta prata men gärna tänka på hur man säger och vad...

Tänk vad många personen som blir otroligt ledsna bara för att någon annan går och pratar om dom, och helt ärligt så tar man åt sig mer eller mindre beroende på hur man är.

Ofta det någon säger när någon snackar skir stämmer oftast inte det in med sanningen.... Att man ens bara kan hitta på fattar inte.

Okej nu kanske det finns några/ någon som tycker att detta är jätte löjligt men det är otroligt viktigt för man kan såra någon rejält!!

Skit snack och illa behandlingar beror ofta på AVUNDSJUKA, men snälla stötta personen och hjälp den så ska ni se att kanske ni/ du också kan få en hjälp på traven.

Nu tycker jag/ vi/ du/ han/ hon/ dom/ ni/ och alla dom andra tänker på vad vi säger... Behöver inte göra folk ledsnare för att öppna munnen och säga något dumt ord om en person utan det är nog tillräckligt med sorg som finns runt oss i världen.

snyggingen själv

hej på er! Blir inga bilder då datan inte vill samarbeta med mig........ jaja, nu ska jag fortsätt kolla på tvn och snart sova är super trött verkligen! vi får ta och höras mer imorgon natti sov så gott alla :) här får ni i alla fall en bild på min snyggaste

My lovely horse

Hello!

Red min fina prins förut och oj så fin han är :) hoppade även några små språng och det tycke han (och jag) var väldigt kul! Red inte alls länge men jobbade ordentligt tror båda blev väldigt svettiga :)

Nu ska jag käka lite kommer nog upp lite bilder sedan!

Present

En annan grym present som jag fick igår!

My birthday

Hade världens bästa dag igår! Blev så fint uppvaktad härligt :) på lördag blir det mer uppvaktning och presenter :)

Drar snart till stallet och rider, gör klart allt där.

Ah vi hörs mer sedan!

Grym tjej!!!

Jag tävlar på www.nellieberntsson.se för att vinna hela min önskelista hos www.horze.se

New in

My new riding jacket

Alla kan

Alla kan!!

Sitter här nu och tänker shit tänk om man blev känd, alla vet vem man är och man får mycket uppmärksamhet på sig.
Tror verkligen alla någon gång tänkt att åå jag skulle vilja bli känd liksom få gå på massa stora grejer och verkligen synas.

Men dom som är kända dom lever inte alltid så lyxigt som vi tror... Dom har nog inte alltid det enklaste livet utan verkligen får kämpa. Ta bara det att alla vet vem dom är, dom har folk som skriver och tjatar, säger dumma saker och hittar på en massa grejer om dom, det har dom med/ runt sig precis hela tiden.

För att bli känd krävs det att man syns, att men vågar stå för det man tycker och tänker, att man vågar helt enkelt.

.........................................

Alla kan, du och du och du kan bara ni inte står och trampar på samma ställe utav verkligen försöker. Och även det som jag nämnt ett antal gånger i denna blogg att man ska våga tro på sig själv. Visst det är inte alltid det lättaste när man ser någon annan som man tänker åå tänk om jag var lika bra som den eller vad det nu kan vara.

Men då har jag ett bra tips; titta på den personen som är så bra, ta efter, SE OCH LÄR!! Ni kan också kan den personen så lovar jag er att ni kan också!!


Tycker alla borde stanna upp ibland och tänka; kan dom kan jag!

Rolf-Göran Bengtsson han kan allt!!

Hello

20/11

Haft den bästa uppvaktningen nu på morgonen❤

Nu blir det till att fixa lite saker sedan drar jag till stallet gör klart allt där! Sedan blir det mys ikväll med god mat och allt mys!!!

Vi hörs mer sedan håll utkik!

Kolla vad ponnyn hoppar så grym hon är❤

Wihooooooo

Tvn

Red min fina prins idag åh så fin han är :) ligger i soffan och kollar på tv gött nu!

Imorgon är det en väldigt bra dag måste ja säga, ni kan ju gissa själva :)

Blir hästarna imorgon också härligt :) åh jag mår verkligen bra när jag är i stallet och grejer kan stå i flera timmar och bara gosa med älsklingarna bäst är dom❤

Nu ska jag kolla på tv sedan sova! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon

Hur coolt

Kolla vad vi hittade? Mamma har sett Michael Jackson live hur cool?!!!! Det hade jag gärna med velat sett ;)

Happy

Plingade till på mobilen igår och tittade vad det var. En kompis som gick i samma klass som mig från förskolan till 8:an shit blev paff först men sedan efter några skrivna rader så kände jag shit vad kul!

En vän som jag inte pratat med på oerhört länge hörde av sig och jag blev jätte glad. Pratade/pratar om allt just nu från vad som händer nu efter skolan och vad vi vill göra nu när man kommit ut i det "fria" och allt det dära.

Tyckte det var riktigt skoj med "gamla" kompisar som hör av sig så oavsett hur "mycket" kompisar man varit tycker jag absolut inte spelar någon roll.

Men den här tjejen har jag gjort mycket saker med tillsammans och jag tyckte det va grymt kul att just DU hörde av dig big love!

Glöm inte bort kompisar som ni har haft/ eller gått i samma klass som en vacker dag kanske dom behöver just DIG!

Ja, så glad som på bilden blev jag typ!!
Love

Beautiful horse

Kolla bilden

Säger som bilden!

Idag blir det stallet och fixa där sedan ska jag städa för vet ni vad det är för dag imorgon? Gissa....

Kommer mer inlägg sedan om lite saker också :)

Låter bilden tala

Sleeping With horses

Snygg!! skulle absolut inte tacka nej till att ha detta i sängen!

Hej!

Hejsan på er! hur mår ni? jag mår iaf super bra :) har verkligen inte kunnat blogga något nu då det varit mycket... men nu ska jag försöka! Igår var jag och jobbade hela dagen så då hann jag inte. Hästarna går prima bra nu och jag verkligen älskar det är så himlans kul :) hoppträning imorgon kulkul!! var med en kompis på tävling idag och det va kul att få åka med på ponnytävling var ju ett tag sedan haha fick se massa duktiga ryttare härligt :) fortsätt kämpa och ha kul säger jag bara!! Alla kan.. Nu ska jag käka tacos sedan äta tårta för idag fyller världens bästa och sötaste vovve år <3 sedsn blir det mys framför tvn, blir nog en tidning kväll då jag är trött har varit uppe tidigt 2 dagar nu ju...... ha en fin kväll alla

Väntar

Kollar lite roliga grejer på mobilen mesans jag väntar.....

Tävlingar 2013 är alltid kul att kolla :)

Datan........

Hej på er!

Trött jao, men bara att gå upp!

Har varit sämst på att blogga men har inte orkat starta datan då den är väldigt seg.... Iväg med den, ja vi får väl se när det blir!!

Har iaf ridit och grejat i stallet osså.. Idag blir det träning kul!!!

Jag ska se om jag kan få en dator och skriva lite mer :)

Hörs sedan?? Japp det göra vi!

Kolla min fina älskling❤

Kung

Stallet!!

Nu ska jag kila iväg till stallet!! Trimning av häst står på schemat idag!

Love ❤

Opps

Shit Asså nu var det nära.....

Glögg

Ååh igår kväll fick jag mig glögg så himla gott...

Alla tycker typ det är så himla tidigt med julsakerna men jag tycker bara det är jätte mysigt :)

Och så kommer det gå jätte fort fram till jul så jag tycker absolut det inte gör något att dom tar fram det :)

Åååh

Kolla va snygg han är min prins!

Våran andra start ❤

Hum hur tänker man här?

Asså har ni någon gång varit i närheten av mytoman Asså en sådära som hittar på massa saker liksom...

Det är nog bland det värsta som finns när man hör folk säga en grej och sen nästa gång man pratar om det igen så sägs det inte alls samma sak.

Visst ALLA har ljugit någon gång det bara är så även om det inte är något stor så har alla gjort det. Men att vara en mytoman och först säga en sak och sedan så var det vipps inte så eller att typ jag ramla av min häst 100 gånger idag och jag red bara 45 min, visst nu överdrev jag lite men typ det säger sig ju självt att okej hitta på du? Hur gick det till liksom?

Det finns så mycket än att bara ramla av men ett exempel..
Men att just det här när man verkligen hör på personen som berättar att detta är inte sant det kan bara inte stämma...


https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3916917/images/2012/pic_509a9161ddf2b31a1f0001c0.jpg" class="image">

Hatten av

Älskling

Hur söt är inte min vovve som ligger tätt intill mig och gosar ❤

Älskar min sötis vovve

Hoho

Hej på er!

Sorry för dåligt bloggande men har verkligen inte orkat...

Har inte riktigt haft tid heller. Igår var jag i stallet fixa allt där vem och käkade och sedan kom min kompis hit, vi åkte ut till ridskolan där det va träning hela dagen kollade också sedan när vi kom hem typ halv 10 så bakade vi chkoladmuffins :D smarrigt!!

Blev ingen tävling för mig i lördags då han va lite tjock i bena tyvärr... Men det gick över dagen efter typiskt menmen... Red han igår och han var super fin och pigg.

Ska snart åka till stallet och fixa det sedan blir det lite andra grejer.

Hästhoppning

Påväg...

Påväg mot tävling :D är så taggad och det kommer bli så kul :)

Jumping

Myser framför tvn och förbereder mig för morgondagen!

Väldigt lugn och allt känns faktiskt jätte bra. Hoppas det är så, inte säga för mycket men får ju alltid hoppas på det bästa :)

Mat mat mat

Fruktost...

Hejsan på er!

Sitter och äter frukost och ska snart dra mig mot stallet för att fixa allt där.
Imorgon är det tävling som gäller kul ska det bli :) vet inte riktigt än om det blir sista för i år vi får se hur han känns också :)

Sedan blir det till att städa här hemma mitt rum...... Haha det ser inte allt för roligt ut man kan ju tro att garderoben har flyttat ut på golvet! Inte bra, usch på det.

Jaja nu ska jag äta klart och kila!

Love ❤

Handbag

RSS 2.0