Tänk på

Att snacka skit gör ALLA mer eller mindre någon gång så är det.

Vi älskar att förstöra för andra och att unna andra lycka är inte heller alltid så kul.. men så ska det inte behöva vara.

Istället för att snacka en massa skit så skulle allt bli så mycket enklare om man bara höll det INOM SIG! Visst det är inte så att jag menar man ska sluta prata men gärna tänka på hur man säger och vad...

Tänk vad många personen som blir otroligt ledsna bara för att någon annan går och pratar om dom, och helt ärligt så tar man åt sig mer eller mindre beroende på hur man är.

Ofta det någon säger när någon snackar skir stämmer oftast inte det in med sanningen.... Att man ens bara kan hitta på fattar inte.

Okej nu kanske det finns några/ någon som tycker att detta är jätte löjligt men det är otroligt viktigt för man kan såra någon rejält!!

Skit snack och illa behandlingar beror ofta på AVUNDSJUKA, men snälla stötta personen och hjälp den så ska ni se att kanske ni/ du också kan få en hjälp på traven.

Nu tycker jag/ vi/ du/ han/ hon/ dom/ ni/ och alla dom andra tänker på vad vi säger... Behöver inte göra folk ledsnare för att öppna munnen och säga något dumt ord om en person utan det är nog tillräckligt med sorg som finns runt oss i världen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0